Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Stadion Zulte Waregem Werken

WEB De Elindus Arena: Het Stadion met de Meeste Mogelijkheden in de Provincie

Een Multifunctioneel Sportcomplex

WEB De Elindus Arena onderscheidt zich als het meest veelzijdige stadion in de provincie. Naast de rol als thuishaven voor voetbalclub SV Zulte Waregem, biedt het een breed scala aan sport- en leisurefaciliteiten, waardoor het een bruisend sportcomplex wordt.

Fase 1: Een Investering van 6 Miljoen Euro

De eerste fase van de ontwikkeling van de Elindus Arena vertegenwoordigt een investering van 6 miljoen euro. De stad Waregem neemt een actieve rol op zich door 3 miljoen euro voor te financieren, wat het belang van het stadion voor de gemeenschap onderstreept.

Deze fase omvat aanzienlijke upgrades van de bestaande infrastructuur, waaronder de renovatie van de tribunes, de installatie van een modern scorebord en de verbetering van de cateringfaciliteiten.

Een Blijvende Erfenis

WEB De Elindus Arena is meer dan alleen een sportfaciliteit. Het vormt een integraal onderdeel van de gemeenschap Waregem en dient als een katalysator voor sportieve groei, sociale interactie en economische ontwikkeling.

Het stadion zal niet alleen een thuisbasis zijn voor SV Zulte Waregem, maar ook een bestemming voor andere sportevenementen, concerten en community-gerelateerde activiteiten. De multifunctionele aard van de Elindus Arena garandeert een blijvende erfenis voor Waregem en de bredere regio.


Comments